Jag är på rätt väg!

Jag känner verkligen att jag har ett mål nu. Det känns så rätt. Jag tänker inte unna mig själv någonting det här halvåret. Sparar jag alla pengar jag får så kommer jag har minst 7500:- i sommar, det kommer jag hyfsat långt med. Sen fyller jag år om 8 dagar och då kommer jag att få ännu mer!

Om den här LA resan ska bli av så måste jag verkligen göra det här. Inte slarva och tänka att jag har pengar så att det räcker, det har jag inte. Tänker göra allt jag kan för att nå mitt mål. Min dröm. Jag kan!

Good morning sunshines!

Sitter på tåget på väg till skolan. Usch för att börja så här tidigt, det är kallt, mörkt och det regnar. Det är inte precis det vädret jag önskar mig.

Skolan börjar idag, saknar alla vännerna och tom lärarna, jag känner verkligen att jag valde rätt gymnasium. Det går inte en dag då jag ångrar mig, jag trivs super bra och kunde inte fått bättre lärare och klasskamrater! Jag var ju i skolan igår, men det var bara trials, så nu börjat det på allvar. Känner att det är dags att verkligen ta tag i skolan nu, och ta vara på dom tre åren väl. Vill kunna välja yrke och inte vara begränsad pga dåliga betyg osv. Så nu kör vi!

LET THE FUN BEGIN!


California Dreaming!

Kom precis hem från träningen, det är sviiiin kallt ute, jag gillar inte att vi tränar ute nu, men men.

Ska ta en låååång varmdusch, äta något snabbt och sedan sätta mig ner och planera. Ska göra en pengar-planering, inklusive vad jag kan tjäna ihop här hemma med sysslor osv, och också vad jag kan tjäna ihop när det gäller jobb.

Mina föräldrar har nu efter 5 - 6 års kanske, sagt nej. De var det värsta som kunde hända, har gråtit konstant i dagar. Men jag tänker kämpa, jag tänker få dom att ändra sig. Vad som än krävs. Jag ska till mitt drömland, jag ska till LA!

Stay positive, I know I will.


Tävling hos Josefin!! Veckans blogg!!

 
josefinsdream.blogg.se :):)
 
 
 
 

Sale

Åh vad jag älskar rea!!! Gick ju som sagt runt på Frölunda torg idag innan skolan, hittade några fynd. Köpte kortbyxor haha, får vänta till det blir sommar, gud vad jag längtar. Känner att det är dags nu, jul är avklarad, nyår är avklarad, och min födelsedag är bara 12 dagar bort. :D
 
 
Köpt från Gina tricot:
Kortbyxor - 99:-
Två svarta linnen - 99:-/st
Ett vitt linne - 29:-

High school..

Jag vet aldrig hur jag ska börja ett nytt inlägg haha, så jag går bara rakt på sak. Ska snart till Frölunda torg och handla lite innan skolan börjar, har två stora prov idag, dagen INNAN vi börjar..så jag börjar klockan ett. Mormor ska in till Frölunda runt tolv för att hon ska på något möte, så jag tänkte svänga in där och köpa några linnen och kanske lite kaffe så att jag vaknar ordentligt! Kram


Training and exercise

Nu tänker jag ta det här på allvar. Har sagt till mig själv varje år, nu ska jag fixa världens beachkropp. Men det har aldrig blivit av, så nu kör vi! Har inte ätit godis sen i oktober, äter nyttigt varje dag och mycket sallad. Sist jag gjorde det här så gick jag ner 9 kilo, på 1 - 2 månader. Tänker bli riktigt smal nu, mitt mål är att gå ner minst 10 kilo till. Det ska jag lyckas med. Även om ni tror det eller ej!
 
Det var en som frågade mig förra veckan vad jag äter och hur mycket jag tränar osv. Så här har ni.
 
Frukost: Någon fettfri yoghurt, helst blåbär, har också äpplen i. Musli kan man också lägga i, själv tycker jag att det är väldigt äckligt men lägger i det ibland ändå för att man håller sig väldigt länge på det.
Havregrynsgröt är också bra, för det hållar man sig också länge på. Ta ett glas juice till, men drick inte för mycket, max två glas.
 
Mellanmål: Tar ofta en frukt, eller en proteinbar, men det är bara om jag känner att jag faktiskt behöver det, klarar ni av att vänta så gör det.
 
Lunch: Jag äter ju den maten som blir serverad i bamba, men tar väääldigt mycket grönsaker och oftast någon frukt till. Är jag hemma så blir det oftast en milkshake med (fettfri) yoghurt och massa bär.
 
Mellanmål: FRUKT!!
 
Kvällsmat: En grov macka och lite havregrynsgröt. Tar ofta ett glas mjölk till.
 
Det farligaste ni kan göra är att äta godis, chips och dricka läsk. OCH GÅ ABSOLUT INTE RUNT OCH SMÅ-ÄT!!! Det är det värsta man kan göra om man ska gå ner i vikt.
Om ni ska äta bröd, ät så mycket grovt ni kan och försök att minimera det vita. Drick även mycket vatten.
 
Jag tränar också fotboll fyra gånger i veckan, om ni inte tränar någon sport så gå ut och gå eller spring. En powerwalk är det bästa sättet att bränna fett på. KRAM!
 
BEACH 2013, HERE WE COME!