Flyttar bloggen till Nouw (Nattstad)

Jag flyttar min blogg till nouw (Nattstad) så kolla in den där istället. 2213212358
 
http://nouw.com/jasminebaker

The DISCovery Personality Test

När jag hade skickat in min ansökan igår så fick jag ett mail från AuPairCare (den amerikanska organisationen), om att jag måste göra ett slags prov, "personality assessment" (The DISCovery Personality Test) innan dom går igenom min ansökan. I mailet stod det bland annat "The DISCovery Test is based on more than 80 years of research and development. It is based on the highly successful DISC model of personality. Tests based on this model have been administered more than 50 million times throughout the world to help identify people's personality and character. The DISCovery Personality Test reports on your personality and behaviour - both in work and non-work situations." osv.

Dum som jag är så gjorde jag detta "provet" när jag fick det: klockan två på natten. Det var väll kanske inte den smartaste idén jag har haft, dessutom får man bara göra testet en gång och sedan skickas det iväg till USA automatiskt. Det blev i alla fall som det blev och jag får ta det som det kommer. Skulle jag bli nekad på grund utav det här testet skulle jag dock bli väldigt besviken på mig själv. Men å andra sidan så stod det att det varken fanns någon "rätt eller fel svar", så jag får väll lita på det.

Ha det bra så länge :)

Min design osv

Jag tänkte bara tillägga lite snabbt att jag vet att både designen och headern är fruktansvärt fula och jag vet att textstilen, bilderna och färgerna osv också är fruktansvärt fula. När jag gjorde den, för typ 3 år sedan tyckte jag säkert att det var jätte fint men nu vill jag bara få bort det. Problemet är att jag inte kommer ihåg hur man gör, kommer bara ihåg några grunder men det räcker inte för att få bort/byta ut allt. Dessutom så har jag inget redigeringsprogram eftersom att jag har Mac och inte har lärt mig hur det funkar på dessa datorer. Hur som helst så vill jag byta men jag vet inte hur och det är väldigt frustrerande. 
 
Ciao.. 

Ansökan

Idag fick jag ett mail av min kontaktperson på STS. Hon frågade mig ifall jag var redo att skicka in min ansöka till USA, och självklart sa jag ja så nu är den inskickad. Hon sa att det kommer att ta 5-10 dagar att få besked men att jag får ett mail när det är klart. Statusen inne på Au Pair room ser annorlunda ut nu vilket gav mig ett riktigt boost. Jag är dock nervös inför själva matchingen men S sa att man kan bli det men att det brukar gå över efter första intervjun. (Bilden är på hur Au Pair room ser ut.)  Jag har valt den 3:de augusti som tidigaste avresedatum och förhoppningsvis kan jag och min kompis åka ungefär samtidigt. Hon har inte kommit lika långt som jag utan är bara på den första intervjun med STS (den 19:de januari, my birthday hahaha), men efter det gick det ganska fort, om man är snabb med alla papper då. 
 
Nu ska jag gå upp och kolla på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars och sedan komma ikapp med American Horror Story som jag precis började kolla på, har bara kollat klart en säsong, har tre kvar haha. I have some work to do.