Let it take its course

Sitter på tåget hem nu. Usch vad varmt det är ute, eller nej det är inte varmt, det är kvavt! Har precis haft mitt science prov. Det var lättare än vad jag trodde! Nu har jag "bara" matte nationella, civics prov, ett till science prov, svenska nationella och en presentation kvar, sedan är jag helt klart! PUH!

3:orna i skolan bredvid mig tog studenten idag, ÅH VAD JAG LÄNGTAR! <3 men jag ska inte stressa, jag ska ta dag för dag och låta det ta sin tid!


Plugg vs manus

Jag sa precis att jag tänkte plugga, jag har ändrat mig. Jag ska på en filminspelning på lördag och söndag och jag känner att jag verkligen behöver slipa på manuset. Så nu blir det manusträning ist! Kram
 
(Gammal bild)

Kanot

Lydia satt framför mig i kanoten och paddlade medan jag satt och tog kort haha. Men jag kände mig så elak så jag hjälpte till igen! TEAMWORK


Bloggis

Hejhej. Jag har inte bloggat på ett väääääldigt bra tag, Jag vet inte, jag har inte riktigt haft någon riktigt lust. Sedan så har jag haft sjukt mycket att göra i skolan och så vidare. Nu är jag skit trött för jag kom precis hem från skolan, och vi har haft världens jobbigaste "PE day" där vi har orienterat en 5 kilometers bana, och så har vi gått till en sjö som låg jätte långt bort, det tog ca 1 timme att gå dit, där stannade vi för att springa, äta lunch och paddla kanot. Det var faktiskt väldigt kul, har aldrig gjort det.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sätta mig ner och plugga science, har finals imorgon...usch :(